Huisarts in opleiding Claire Hovens stelt zich voor – Huisartsenpraktijk Arcade – Tegelen

Terug naar overzicht

Huisarts in opleiding Claire Hovens stelt zich voor

Ik ben Claire Hovens, opgegroeid in Hout-Blerick. Tijdens mijn studie Geneeskunde heb ik in Maastricht gewoond, maar daarna ben ik terug gekomen naar Venlo. Sinds kort woon ik in het prachtige Tegelen. In de opleiding heb ik de focus gelegd op de Spoedeisende Hulp. Ik heb na mijn opleiding ervaring opgedaan in een huisartsenpraktijk in Blerick. Daarna heb ik nog veel mogen leren in de verpleeghuiszorg. Toch ligt mijn hart bij het mooie gevarieerde huisartsenvak, waar ik langdurige contacten heb met patiënten en het sociale aspect zeer belangrijk is. Nog 3 jaar te gaan en dan ben ik officieel huisarts. Mijn hobby’s zijn koken, lezen en zwemmen. Ik spreek ook graag af met vrienden, bezoek zo nu en dan een festival en ga graag op vakantie. Misschien zien we elkaar op het spreekuur. Tot dan!
Dokter Hovens wordt opgeleid door dokter de Bock en doet onder zijn supervisie spreekuur.

Publicatiedatum: 09-04-2024