Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Arcade – Tegelen

Afspraak maken

U kunt  voor 12.00 uur via het algemene nummer 077-3735200 een afspraak maken bij uw huisarts, de assistente of de praktijkondersteuner.

Is uw eigen huisarts afwezig, of is zijn/haar spreekuur vol, dan kunt u bij dringende klachten terecht bij een van de aanwezige huisartsen of verpleegkundig specialisten. Per consult wordt er maximaal 15 minuten gereserveerd, afhankelijk van de klacht. In deze tijd kunt u 1 probleem bespreken (of twee kleine). Het kan voorkomen dat het consult korter is dan 15 minuten. Zo houden we voor iedereen ruim tijd.

De assistente zal vragen naar de reden van uw komst.

Om ervoor te zorgen dat u op de juiste manier wordt geholpen, vraagt de assistente altijd naar de reden van de afspraak. Mocht u niet in staat zijn om te komen, verzoeken wij u uw afspraak minimaal 24 uur  van tevoren af te bellen. Bij afzeggen korter dan 24 uur zonder geldige reden kunnen kosten in rekening worden gebracht. Het kan altijd gebeuren dat er iets mis gaat. Daarom zullen we dit niet doen als het één keer gebeurt. Gebeurt het vaker dan krijgt u een rekening.

Als u een afspraak heeft, dan kunt u in de wachtkamer plaats nemen en degene waar u een afspraak mee heeft zal u daar komen halen.