Patiëntenportaal – Huisartsenpraktijk Arcade – Tegelen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Arcade
Bongerdstraat 231 5931 NE
Tegelen

Patiëntenportaal


klik op de foto om meteen naar het portaal te gaan

Het patiënten portaal

Via het patiëntenportaal is het mogelijk om herhaalrecepten te bestellen, inzage te hebben in uw dossier en een eConsult aan te vragen. Binnenkort is het ook mogelijk om een afspraak op het spreekuur van de huisarts of de Verpleegkundig Specialist te maken.

Klik op patiëntenportaal om naar het patiëntenportaal te gaan.

Hoe maak ik gebruik van het patiënten portaal?
Om de eerste keer in te loggen op het patiënten portaal moet u eerst de DigiD-app en de Yivi-app installeren op uw telefoon.

Let op! Het is belangrijk dat u eerst de DigiD app installeert en de ID-check uitvoert alvorens de Yivi app te installeren!

Irma een hulpmiddel om veilig in te loggen. De Yivi-app kunt u voor een IPhone downloaden in de Apple appstore (Yivi App Store) of voor een Android telefoon via Google Play (Yivi App Google Play)

Wat heeft u dus nodig?
– Een DigiD app (voor uitvoeren ID-check)
– Een geldig identiteitsbewijs
– een moderne smartphone met internetverbinding

Er is ook online instructiemateriaal. Hierin staat dat u bij problemen naar de praktijk moet komen: doe dat alstublieft niet. U kunt terecht bij TIP (zie onder) of u kunt bellen met de praktijk. Kom niet onaangekondigd naar de balie!

Stappenplan-Patienten-portaal

Online instructie video

Heeft u problemen met installeren of inloggen?
U kunt elke woensdagmorgen van 10-12uur terecht bij het computerspreekuur bij TIP, Kerkstraat 2a, Tegelen. Tegen een vergoeding van €3,00 helpen zij u graag verder. Ze doen het graag en hiermee ontlast u de praktijk. Ze komen desgewenst ook thuis. Komt u er toch niet uit dan kunt u bellen met de praktijk. Onze assistente Marieke zal als helpdesk fungeren. Zij belt u bij problemen terug.

Welke mogelijkheden heb ik met het patiënten portaal?

Recepten
Er is een mogelijkheid om herhaalrecepten te bestellen. Deze liggen twee werkdagen later voor u klaar bij uw eigen apotheek. Bepaalde medicijnen kunnen niet via de app worden herhaald. Dit zijn vooral middelen voor psychische aandoeningen, slaapmiddelen en morfine-achtige middelen. Dit is soms niet handig maar we kunnen dit niet veranderen.

E-consult
U kunt ook veilig via een e-consult een medische vraag aan ons stellen. Binnen 5 werkdagen krijgt u een reactie hierop.

Inzage dossier
De mogelijkheid om een gedeelte van u dossier in te zien. Zoals bijvoorbeeld het inzien van laboratorium uitslagen, brieven of adviezen.

Indien u als ‘wettelijke vertegenwoordiger’ van een patiënt gemachtigd bent, dan kunt u namens de patiënt in het patiëntenportaal van de patiënt kijken.

Mijn gegevens
Hier kunt u persoonlijke gegevens terugvinden die bij ons geregistreerd staan zoals verzekeringsgegevens, apotheek en huisarts.

Online een afspraak maken bij de huisarts
Deze functie werkt nog niet naar behoren dus daar moet u nog even op wachten.