Patiëntenportaal – Huisartsenpraktijk Arcade – Tegelen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Arcade
Bongerdstraat 231 5931 NE
Tegelen

Patiëntenportaal


klik op de foto om meteen naar het portaal te gaan

Het vernieuwde patiënten portaal
Sinds afgelopen februari maken wij gebruik van een nieuw huisartsen informatie systeem in de praktijk. Hierdoor is ook het patiënten portaal vernieuwd.
De link van het vernieuwde patiënten portaal is http://mijn.cohesie.org. Klik op patiëntenportaal om naar het patiëntenportaal te gaan.

Hoe maak ik gebruik van het patiënten portaal?
Om de eerste keer in te loggen op het patiënten portaal moet u eerst de DigiD-app en de IRMA-app installeren op uw telefoon. Let op! Het is belangrijk dat u eerst de DigiD app

installeert en de ID-check uitvoert alvorens de IRMA app te installeren!
Irma een hulpmiddel om veilig in te loggen. De IRMA-app kunt u voor een IPhone downloaden in de Apple appstore (IRMA App Store) of voor een Android telefoon via Google Play (IRMA App Google Play)

Wat heeft u dus nodig?
– Een DigiD app (voor uitvoeren ID-check)
– Een geldig identiteitsbewijsEen moderne smartphone met internetverbinding

Er is ook online instructiemateriaal. Hierin staat dat u bij problemen naar de praktijk moet komen: doe dat alstublieft niet. U kunt terecht bij TIP (zie onder) of u kunt bellen met de praktijk. Kom niet naar de balie!

Online instructie folder: https://magazine.chipsoft.nl/irma-installeren-online/irma-installeren/

Online instructie video: https://www.youtube.com/watch?v=jlsQZfdkaMU

Heeft u problemen met installeren of inloggen?
U kunt elke woensdagmorgen van 10-12uur terecht bij het computerspreekuur bij TIP, Kerkstraat 2a, Tegelen. Tegen een vergoeding van €3,00 helpen zij u graag verder. Ze doen het graag en hiermee ontlast u de praktijk. Ze komen desgewenst ook thuis. Komt u er toch niet uit dan kunt u bellen met de praktijk. Onze assistente Marieke zal als helpdesk fungeren. Zij belt u bij problemen terug.

Welke mogelijkheden heb ik met het patiënten portaal?

Recepten
Er is een mogelijkheid om herhaalrecepten te bestellen. Deze liggen twee werkdagen later voor u klaar bij uw eigen apotheek.

E-consult
U kunt ook veilig via een e-consult een medische vraag aan ons stellen. Binnen 5 werkdagen krijgt u een reactie hierop.

Inzage dossier
De mogelijkheid om een gedeelte van u dossier in te zien. Zoals bijvoorbeeld het inzien van laboratorium uitslagen, brieven of adviezen.

Mijn gegevens
Hier kunt u persoonlijke gegevens terugvinden die bij ons geregistreerd staan zoals verzekeringsgegevens, apotheek en huisarts.

Online een afspraak maken bij de huisarts
Deze functie werkt nog niet naar behoren dus daar moet u nog even op wachten.