Telefonisch spreekuur – Huisartsenpraktijk Arcade – Tegelen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Arcade
Bongerdstraat 231 5931 NE
Tegelen

Telefonisch spreekuur

Terugbelspreekuur
U kunt ’s ochtends voor half twaalf uur de praktijk bellen met de vraag of de dokter u terugbelt. Als u voor 10.00 uur belt, krijgt u dezelfde dag antwoord mits uw huisarts aanwezig is.

Het terugbelspreekuur is bestemd voor het doorgeven van uitslagen van verricht onderzoek of kleine medische klachten die per telefoon afgehandeld kunnen worden. De assistente zal u vragen wat de reden van uw verzoek is en op welk telefoonnummer u bereikbaar bent. Zo weet de dokter waar het over gaat en kunnen uw gegevens alvast worden opgezocht.

Wij vragen u om toch vooral te proberen bereikbaar te zijn voor de huisarts wanneer deze u terug gaat bellen. De assistente kan meestal wel een globale indicatie geven van het tijdstip waarop dit zal gebeuren. De huisarts zal u bij geen gehoor nog éénmaal proberen te bellen. Krijgt hij/zij weer geen gehoor, dan zal hij/zij de voicemail (zo mogelijk) inspreken en u vragen opnieuw contact op te nemen met de praktijk.

Vaak kan de assistente uw verzoek afhandelen en is uw vraag direct beantwoord. Als u dat wilt, zal de dokter u natuurlijk zelf bellen.

Denkt u ook eens aan de mogelijkheid van het eConsult: klik hier.