Tele-monitoring – Huisartsenpraktijk Arcade – Tegelen

Tele-monitoring

In onze praktijk gaat steeds meer online en vanuit thuis. Wat we op dit moment aanbieden is:

  • Thuismeting bloeddruk. U krijgt van ons een bloeddrukmeter mee naar huis en u meet zelf uw bloeddruk. Dit kan bijvoorbeeld gedurende een week. Zo krijgen we een goed beeld van uw gemiddelde bloeddruk in de thuissituatie.
  • Saturatiemeting. U krijgt van ons een zuurstofmeter mee naar huis. We doen dit met name bij mensen die ernstige longklachten hebben zoals bij Corona-infecties. Zo kunnen we dagelijks de zuurstofspanning in het bloed checken zonder dat u naar de praktijk hoeft te komen.
  • Teledermatologie. U stuurt foto’s van uw huidaandoening naar de praktijk (na overleg met de assistente). De dokter beoordeelt uw foto en u krijgt een advies.
  • Teleholter. U krijgt op advies van de dokter een kastje mee naar huis om uw hartslag te monitoren gedurende een, twee of drie dagen. Na inlevering krijgt u binnen een week de uitslag.

In februari 2022 zullen we een nieuw computersysteem krijgen in de praktijk. Het wordt dan gemakkelijker om informatie via internet met u delen en u met ons. Het bovenstaand aanbod zal dan nog uitgebreid worden.