Stelt zich voor: onze nieuwe huisarts in opleiding Resie Simons – Huisartsenpraktijk Arcade – Tegelen

Terug naar overzicht

Stelt zich voor: onze nieuwe huisarts in opleiding Resie Simons

Ik ben Resie Simons, woonachtig in het hart van de Maasduinen. Afgestudeerd arts sinds 2020 aan de universiteit in Maastricht en nu in mijn laatste jaar van de opleiding tot huisarts. Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik ervaring opgedaan op de spoedeisende hulp in Venlo, waar ik veel heb mogen leren over het spoedeisende gedeelte van ons vak. Ik kwam er toen achter dat ik de continuïteit van de zorg miste, het kunnen opvolgen van je patiënten en hen kunnen begeleiden tijdens alle fases van hun leven. Iets wat voor mij oorspronkelijk de reden was om Geneeskunde te gaan studeren.
In mijn vrije tijd loop ik graag hard, badminton en volleybal ik. Daarnaast ski ik graag in de winterperiode. Gezellig samenzijn met vrienden en familie, vrijwilligerswerk, tuinieren en zorgen voor onze schaapjes zijn andere zaken waar ik me graag mee bezig houd. Wie weet, tot in de spreekkamer!

Publicatiedatum: 19-09-2023